Tietoa Kotilinnasta

Tampereen Kotilinnasäätiö sr

Tarjoamme vuokralle viihtyisiä, turvallisia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja varttuneille ja eläkeikään ehtineille yli 55-vuotiaille, yksineläjille ja pariskunnille.

Toimimme itsekannattavuusperiaatteella eli katamme kustannukset oman toimintamme tuotoilla. Asuntojen vuokrataso on Tampereen keskiarvoa alhaisempi.

Tampereen Kotilinnasäätiö on perustettu vuonna 1962. Kaikessa tekemisessä korostamme hyvää laatua ja asiakkaan tarpeen ymmärtämistä. Asukas voi luottaa osaamiseemme ja kykyymme toimia tehokkaasti.

Kotilinnasäätiön tehtävä

Edistämme ja tuemme eläkeläisten ja ikääntyvien ihmisten omatoimista asumista ja asuinpalveluihin liittyvää toimintaa vuokraamalla heille kohtuuhintaisia asuntoja Tampereen seudulla.

Teemme asukasvalinnat asunnon tarpeen mukaan, jotta kiireesti asuntoa tarvitseva saisi asunnon mahdollisimman pian. Kotilinnasäätiön asukkaat voivat tarvittaessa tilata erilaisia palveluita kotiinsa, kuten kotihoitoa, ateriapalvelua tai kauppapalvelua. Palveluita voi tiedustella esimerkiksi Tampereen kaupungilta.

Arvot

  • Meillä on hyvä asua.
  • Kunnioitamme asukkaita ja omaisia.
  • Arvostamme osaamista.
  • Kannamme vastuumme yhteiskunnassa.