Hyödylliset linkit

Kela asumistuki

Jotta pienituloisilla olisi mahdollisuus asua kohtuullisen hyvätasoisissa asunnoissa, he voivat hakea osaan asumismenoista valtion rahoittamaa asumistukea Kelasta.

Sosiaali- ja terveystoimi

Sosiaali- ja terveystoimi toimii kaupunkilaisten sosiaalisen turvallisuuden sekä fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin hyväksi ja sen tehtäväalueita ovat hallintopalvelut, sosiaalityö, perusterveydenhuolto, erikoissairaanhoito, vanhusten palvelut ja erityispalvelut. 

Lähitorit

Pirkanmaan hyvinvointialueen lähitorit tarjoavat kotona asuville ikäihmisille päivittäisiä palveluja: ateriamahdollisuuden lisäksi voi saada hygienia-, fysioterapia-, jalkojenhoito- ja parturi-kampaamopalveluja. Lähitoreilla voi osallistua monipuoliseen harrastus- ja virkistystoimintaan sekä tavata muita ikäihmisiä. 

Kotitori

Kotitori auttaa tamperelaisia ikäihmisiä ja heidän läheisiään arjen pienissä ja suuremmissakin askareissa tarjoamalla monipuolisia palveluita, jotka tukevat kotona selviytymistä.
Kotitorin kautta saat tietoa erilaisista palveluvaihtoehdoista kotisairaanhoitoon ja erilaisiin tukipalveluihin (turvapalvelut, siivous, kauppa ja ateria) liittyen. Kotitori auttaa myös esim. kotitalousvähennysten ja erilaisten korvausten mahdollisuuksista ja niiden hakemisessa. 

Pali

PALI eli palveluliikenne on tarkoitettu ikäihmisille, huonosti liikkumaan pääseville ja liikuntaesteisille henkilöille. Palveluliikenteessä asiakasta avustetaan tarvittaessa esimerkiksi kantamusten kanssa. Kyyti järjestyy nousemalla kyytiin aikataulupisteeltä tai soittamalla suoraan palvelubussiin.

Omalääkärihaku

Kotihoidon haku

Kotikatu

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy